Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia aiheista:

1. Pelivalikoima

2. Tilaus ja toimitus

3. Palautukset

aprikoi games pakopeliverkkokauppa ja usein kysytyt kysymykset


1. Pelivalikoima


:: Mikä ihmeen pakolautapeli?

Pakolautapelit tarjoavat samankaltaista pulmien ratkontaa, aivojumppaa ja yhteistyön iloa kuin oikeat pakohuoneet. Parhaimmillaan niiden avulla saavuttaa flow-tilan, jossa arkiset asiat väistyvät ja mielen täyttää kokonaisvaltainen keskittyminen. Pakolautapelejä voit pelata kotona tai matkoilla, yksin tai yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

:: Miksi kaikki pelinne ovat englanninkielisiä?

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat pakolautapelit ja rikosmysteerit maailman eri kolkista. Pelit tulevat meille mm. Tanskasta, Italiasta, USA:sta, Ranskasta ja Alankomaista, siksi pelit ovat kaikki englanniksi. Onneksi perustason englanninkielen osaamisella pärjää pelatessa oikein hyvin.

:: Valikoimasta puuttuu monia pakolautapelejä, miksi?

Haluamme myydä vain sellaisia pakolautapelejä, jotka ovat omasta mielestämme hyviä ja pelaamisen arvoisia. Jos testaamamme peli sisältää paljon turhauttavan epäloogisia tai tarpeettoman työläitä tehtäviä, minkä johdosta koko pelikokemus on enemmän ikävä kuin ihana, emme ota sellaista peliä valikoimiimme. Tavoitteenamme on koukuttaa asiakkaamme pakolautapeleihin ja se onnistuu ainoastaan hyvien pakopelien kautta.

On myös mahdollista, että emme ole ehtineet vielä pelata puuttuvaa peliä tai pelisarjaa itse. Tai voi olla, että emme vielä tiedä jonkin hyvän pelin olemassaolosta. Otamme mielellämme vastaan peliehdotuksia pako- ja rikosmysteeripeleistä, jotka mielestäsi kuuluisivat Aprikoin verkkokauppaan.

:: Pelaatteko tosiaan kaikki pelit läpi ensin itse?

Kyllä. Haluamme tietää mitä myymme ja ainoa tapa varmistua pelin laadusta on pelata se ensin itse. Olemme jo vuosien ajan harrastaneet sekä pakohuoneita, että pakolautapelejä ja meillä on omat vahvat käsityksemme siitä mikä tekee hyvästä pelistä hyvän ja kehnommasta kehnon.

Pelaamme jokaisen pelin jokaisen tehtävän läpi myös siksi, että tiedämme onko pelissä mahdollisesti jotain mikä tekee sen pelaamisesta haastavampaa esimerkiksi värisokeille tai kuulorajoitteisille pelaajille. Kerromme näistä havainnoista jokaisen pelin tuotekuvauksessa erikseen.

:: Ovatko Aprikoin valikoimissa olevat pelit kertakäyttöisiä?

Kyllä ja ei. Pelien tehtävät ja ratkaisut pysyvät aina samoina. Kuten oikeassakin pakohuoneessa, pelin yllätykset, juonenkäänteet ja pulmat on yhden pelikerran jälkeen koettu. Ne eivät tarjoa uudelleen pelattaessa samaa elämystä kuin ensimmäisellä kerralla.

Voit kuitenkin antaa pelin jollekin toiselle pelattavaksi oman pelisi jälkeen.

Haluamme valikoida verkkokauppaamme lähtökohtaisesti sellaisia pelejä joita ei pelaamisen aikana rikota tai töhritä pelikelvottomaan kuntoon. Jos pelissä onkin jotain tarkoituksella tärveltävää, on peliin saatavilla resetointipakkaus, jolla peli on taas palautettavissa pelikuntoon.


:: En ole koskaan pelannut pakolautapelejä, miten osaan valita itselleni sopivan pelin?

Valitse peli, jonka aihe tai teema kiinnostaa sinua. Lähes mikä tahansa Aprikoin valikoimasta löytyvä pakopeli sopii ensimmäiseksi peliksi, kunhan peliporukan asenne on oikea. Pelin tarjoamat vinkit ovat ystäviänne ja pelikellon kyttääminen kannattaa unohtaa kokonaan.

Jos pelaat yksin muista, että soolopelaaminen on haastavampaa ja aikaa pelin läpäisemiseen kuluu enemmän. Jokaisen pelin tehtävät ovat keskenään erilaisia ja yksin pelatessa sinun on osattava ajatella jokaista pulmaa eri näkökulmasta. Etenkin yksin pelaavan on oltava avoin vinkkien ottamiselle.

aprikoi games eli aprikoosi ja usein kysyttyä

2. Tilaus ja toimitus


:: Mitä maksutapoja voin käyttää?

Voit maksaa tilauksesi luottokortilla, verkkopankkimaksuna, PayPalilla, Google Paylla, Shop Paylla tai Siirto. ja pivo -mobiilimaksuilla. Kaikki maksutavat ovat turvallisia käyttää. Verkkopankkimaksuissa välittäjänä toimii Paytrail. Laskulla tilaaminen ei ole toistaiseksi mahdollista.

:: Paljonko tilauksen toimituskulut ovat?

Toimituskulut Suomessa ovat 4,99 €. Toimituskulut ovat 0 €, kun tilauksesi on vähintään 79 €.

Muihin Euroopan maihin sekä Ahvenanmaalle toimitus maksaa 24,99 € ja 0 € kun tilaus on vähintään 199 €. Euroopan ulkopuolelle toimituskulut ovat aina 69 €.

:: Voinko noutaa tilaukseni?

Tällä hetkellä meillä ei ole noutomahdollisuutta.

:: Voinko tilata puhelimitse tai sähköpostilla?

Tietosuojasyistä otamme tilauksia vastaan ainoastaan verkkokaupan kautta. Mikäli tilausta tehdessä kuitenkin kohtaat ongelmia, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteella pelattaako@aprikoi.fi

:: Miten ja milloin tilaukseni toimitetaan?

Käytämme tilausten toimittamisessa Postin palveluita. Tilauksesi käsitellään vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä. Toimitusaika on yleensä 2-3 arkipäivää tilauksesta, mutta esimerkiksi joulun alla toimitusaika saattaa olla pidempi.

:: Mistä tiedän, että tilaukseni on käsitelty?

Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun tilauksesi on käsitelty. Samalla saat seurantatunnuksen, jonka avulla pääset seuraamaan pakettisi matkan vaiheita. Jos sähköpostilaatikkosi ammottaa tilauksen jälkeen tyhjyyttään, tarkistathan myös roskapostilaatikon.

Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

pakopeliverkkokauppa usein kysytyt kysymykset

3. Palautukset


:: Miten menettelen, mikäli haluan palauttaa tuotteita?

Olethan kaikissa palautustilanteissa meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen pelattaako@aprikoi.fi Kaikilla avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä, vahingoittumattomia ja postitusta varten hyvin pakattuja.

:: Miten toimin, jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa?

Lähetä meille viipymättä reklamaatio osoitteeseen pelattaako@aprikoi.fi Liitä mukaan kuvamateriaalia, jossa näkyy pakkausmateriaali, vaurioitunut tuote sekä vaurioitunut paketti. Palautamme tilauksesta maksamasi rahat kuluttajasuojalain mukaisesti.

Tarkemmat tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Jäikö jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla pelattaako@aprikoi.fi