Aprikoi Games

Aprikoi Games, lempinimeltään Aprikoosi, syntyi halusta koota yhteen paikkaan parhaat kotona pelattavat pakohuone- ja rikosmysteeripelit maailman joka kolkasta.

Parhaat rikosmysteeri- ja pakohuonepelit nopeasti

Tiedämme, että kiinnostavien pelien tilaaminen maailman eri laidoilta saattaa kestää pahimmillaan viikkoja, postimaksut ovat usein poskettomia, tullauksiin mene oma aikansa ja lopulta pelikin saattaa olla ihan jotain muuta kuin sen ajatteli olevan.

Aprikoi Games on tehnyt jo kaiken tämän puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää valita minkä tai mitkä pelit haluat pelata ensimmäiseksi.

Tilaamasi pelit lähtevät aina omalta varastoltamme. Laitamme paketit reipasta tahtia matkaan, jotta saat ne itsellesi mahdollisimman nopeasti. Yleensä jo muutamassa päivässä.

Tiedämme mitä myymme

Pelaamme jokaisen pelin ensin itse, jotta voimme olla varmoja sen viihteellisyydestä, reiluista tehtävistä ja siitä, että peli on pelaamisen jälkeen resetoitavissa alkuasetelmiinsa. Verkkokaupastamme löydät siis varmuudella vain hyvää tai parasta pelattavaa!

Blogin puolella kerromme kotona pelattavien rikosmysteeri- ja pakolautapelien eroista. Jokainen peli ja pelisarja on tekijänsä näköinen. Pyrimme kertomaan jokaisesta pelistä mahdollisimman paljon, samalla mitään spoilaamatta.

Blogista löydät myös Katleenan kirjoittamia rehellisiä peliarvosteluja peleistämme.

Pakohuoneista pakolautapeleihin

Aprikoi Gamesin verkkokauppaa pyörittää Pirkanmaalainen pariskunta, jota yhdistää rakkaus inspiroiviin pakohuoneisiin ja innostaviin pakohuonelautapeleihin.

Suppeampi valikoima Aprikoin peleistä on myynnissä myös Tampereella ElämysTeeri -pakohuoneyrityksessämme. Kun tulet ajanvarauksella pelaamaan pakohuoneen, voit pelaamisen jälkeen ostaa kotiisi lisää pelattavaa lautapelin muodossa. Käy lukemassa ElämysTeerin blogista miten pakohuonelautapeli pärjää oikealle pakohuoneelle.

Pelivalikoimamme kokonaisuudessaan löydät vain Aprikoi Gamesin verkkokaupasta.

Mistä kaikki alkoi

Aprikoille ensimmäinen iso askel oli saada myyntiin amerikkalainen Box ONE by Neil Patrick Harris -pakopeli, jota ei aloittaessamme saanut Suomesta lainkaan, hädintuskin koko Euroopasta. Sen lisäksi halusimme ottaa valikoimaan omia lempipelejämme, kuten tanskalaisen 50 Clues ja italialaisen Decktective -sarjan pelit. Valikoima on aloituskokoonpanosta laajentunut jo melkoisesti!

Enimmäkseen englanniksi

Verkkokauppamme pakolautapelit ja rikosmysteerit ovat tällä hetkellä kaikki englanninkielisiä, lähes kielettömiä Clueboxeja lukuunottamatta. Perustason englanninkielen osaaminen onneksi riittää pelien pelaamiseen loistavasti. Netistä löytyy kattavasti ilmaisia sanakirjoja pelaamisen avuksi ja mitä enemmän pelaat, sitä enemmän sanavarastosi karttuu.

Vain laadukkaita kotipakopelejä

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, laadusta tinkimättä. Aprikoin verkkokauppa täydentyy jatkossakin vain sellaisilla peleillä, jotka olemme itse pelanneet ja hyviksi todenneet. Henkilökohtaiset suosikkimme löydät täältä. Uskomme, että meihin vaikutuksen tehneet kotipakopelit ja murhamysteerit hurmaavat sinutkin!

Jäikö jotain kysyttävää tai puuttuuko valikoimistamme tietämäsi helmi? Vinkkaa peliehdotus tai lähetä kysymys sähköpostilla:

pelattaako@aprikoi.fi

Seuraa meitä:

Liity postituslistalle
Facebook
Instagram
TikTok


Aprikoi Games -verkkokauppa
Alotin North Oy (3137984-2)