Ohjeet Mini Mysteriesin The Egyptian Enigma -pakopelin resetointiin

Tältä sivulta löydät The Egyptian Enigma -pakolautapelin resetointiohjeet. Jo kertaalleen pelatun pelin voi käynnistää uudelleen "Restart this episode"-napista painamalla.

VAROITUS: Jos et ole pelannut kyseistä peliä vielä itse, älä jatka lukemista tämän pidemmälle. Ohjeet saattavat paljastaa pelin yllätyksiä!

Nämä ohjeet on tarkoitettu pelikokemuksen jälkeiseen hetkeen, kun peli halutaan palauttaa takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa. Lue ne vasta kun olet pelannut pelin kokonaan läpi.

Löydät ohjeet sivun lopusta:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mini Mysteriesin The Egyptian Enigma -kotipakopelin resetointi

The Egyptian Enigma -pakopeli Mini Mysteriesiltä sisältää useampia erilaisia kirjekuoria.

On mahdollista, että et avannut pelin aikana kaikkia kirjekuoria. Avaa suljetut kuoret viimeistään nyt, jotta kaikki kirjekuoret näyttävät seuraavalle pelaajalle samalta. Nyt pääset myös näkemään mitä suljettujen kuorten sisällä oli.

Tästä listauksesta näet mitkä vihjeet tulevat minkäkin kirjekuoren sisälle.

Open first -kuori sisältää Cleon Field Operative -henkilökortin ja A4-kokoisen aloituskirjeen, joka on otsikoitu Hotel Osiris Cairo.

Winged Watchers -pöllökuori sisältää taitetun Egyptomanian ja sen sisälle kuuluvat 2 + 6 Anubiksen kuvaa, joista etsittiin eroavaisuuksia.

Harmonious Hippo -virtahepokuoren sisään tulee 10 kappaletta palapelinpaloja ja palapeliä esittävä kuva Taweretista.

Curious Chronicler -kissakuoren sisään tulee alempi osa kaksiosaisesta papyruksesta ja kaksi Hotel Osiris Cairo -lappua, joista molemmista puuttuu paljon kirjaimia.

Dancing Dromedary -kamelikuoreen tulee 5 kpl kaarevaan muotoon leikattua dromedaaripalaa ja lappu, jossa on dromedaari nro 1 ympyrän yläosassa. Lapussa lukee The Dance of the Camels.

Winding Wanderer -käärmekuoren sisään tulee paperi, johon on piirretty labyrintti. Paperissa lukee The Labyrinth of Set.

Skyward Soarer -haukkakuoren sisään tulee värikäs kuva jossa lukee The Book of Ra God of the Sun, sekä 3 kpl mustia neliön mallisia reikäisiä pahveja. Lisäksi kuoreen tulee runo, joka on otsikoitu The Sun God.

Ravenous Reptile -liskokuoren sisään tulee Sobek Radio Telegraph Company of Egyptin sähke. On mahdollista, että tätä kuorta ei avattu pelin aikana lainkaan.

Cantankerous Clibmer -vuohikuoren sisään tulee Khnum Telegraph Companyn sähke. On mahdollista, että tätä kuorta ei avattu pelin aikana lainkaan.

Emergency Instructions -kuoren sisään tulee kirkkaalle muoville painettu musta "skanneri" jonka molemmissa päissä on ympyrän malliset ikkunat. Samaan kuoreen tulee myös lappu johon on piirretty eläinkuvioita ja symboleja ympyröiden sisään, sekä Cleo-setta stonen ohje, jossa kerrotaan kuinka skanneria ja ympyröityjä kuvioita käytetään yhdessä.

In case of emergency -kuori sisältää ylemmän osan kaksiosaisesta papyruksesta ja kaikki muut kuoret yhtä lukuunottamatta. Vain "Open first"-kuori jää sen ulkopuolelle.

Aseta In case of emergency -kuori laatikon pohjalle ja Open first kuori sen päälle. Nyt peli on valmis seuraavalle pelaajalle!