Ohjeet PostCuriousin The Emerald Flame -pakopelin resetointiin

Tältä sivulta löydät The Emerald Flame -pakolautapelin resetointiohjeet. Ohjeiden lisäksi tarvitset erikseen myytävän resetointipakkauksen.

VAROITUS: Jos et ole pelannut kyseistä peliä vielä itse, älä jatka lukemista tämän pidemmälle. Ohjeet saattavat paljastaa pelin yllätyksiä!

Nämä ohjeet on tarkoitettu pelikokemuksen jälkeiseen hetkeen, kun peli halutaan palauttaa takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa. Lue ne vasta kun olet pelannut pelin kokonaan läpi.

Löydät ohjeet sivun lopusta:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

PostCuriousin The Emerald Flame -kotipakopelin resetointi

Avaa laatikon pohjalla ollut refill kit -resetointipakkaus, tarvitset sieltä vähintään muutamia esineitä palauttaaksesi pelin uudenveroiseen kuntoon. Jos olet ostanut pelin käytettynä, eikä laatikossa ole resetointipakkausta, voit ostaa sellaisen täältä.

Muista resetoidessasi tarkistaa, että kuoriin laittamissasi papereissa ei ole edellisen pelin aikana tehtyjä merkintöjä tai taitoksia.


4. kirjekuori - Apr 5 2020

Tähän kuoreen tulee vain yksi pieni vanhan näköinen kirje, joka alkaa "Marketa, I hope this letter...". Muista katsoa neljännen kirjekuoren paikka laatikossa tämän resetointiohjeen loppupuolelta.


3. kirjekuori - Mar 16 2020

Tähän kuoreen tulee yhteensä viisi vanhan näköistä paperia. Kaksi isompaa paperia, joista toisessa on kaupunkien ja pyramidien siluetteja ja toisessa kuusilehtinen puu ja vaakoja. Näiden lisäksi kuoreen tulee kaunolla kirjoitettu kirje, jossa jokaisen kappaleen edessä on kullattu koristekirjain eläimillä ja pienempi kirje, joka alkaa sanoilla "Marketa, these will be the last...". Laita tähän kuoreen myös paperi, jossa on paljon värikkäitä tähtiä.

Päällimmäiseksi tulee nykyaikainen, valkoiselle paperille tulostettu kirje, joka alkaa sanoilla "Hello again, you should now have...".

Pakkaa seuraavaksi läpinäkyvä rasia, jonka kannessa on turkoosi kukkasymboli. Laita pohjimmaiseksi kaksi neliön muotoista levyä. Niistä toisessa on värikkäitä geometrisia kuvioita ja toisessa useita erilaisia symboleja keltaisissa ruuduissa. Asettele kuusi kolmionmuotoista palapelinpalaa niiden päälle ja laita uusi polttamaton kynttilä palapelinpalojen viereen. Asettele uusi punainen "kivi", ruskea kynttilänjalka ja saman värinen pieni torni kynttilän viereen.

Kynttilän on tärkeää olla uutta vastaavassa kunnossa, jotta siihen liittyvä tehtävä toimii oikein. Tarvitset myös uuden punaisen "kiven", yksi sellainen löytyy resetointipakkauksesta.

Teippaa lopuksi kansi kiinni tai pussita rasia, jotta se ei pääse vahingossa aukeamaan ennen seuraavaa peliä. Laita myös ruskeareunainen pyöriteltävä tähtikarttakiekko tämän kolmannen kirjekuoren sisään.


2. kirjekuori - Feb 15 2020

Kuoreen tulee kaksi perusväriltään mustaa paperia, joissa on lasimaalauksia, sekä kaksi läpikuultavaa vaaleaa paperia, johon on piirretty sinne tänne mustia viivoja. Näiden lisäksi tähän kuoreen tulee yhteensä kuusi vanhan näköistä paperia. Näistä isoimpaan on piirretty värikkäitä kukkia. Muissa papereissa on sieniä, erilaisia ovia, lasimaalauksen ääriviivat ja ruudukko, jonka alapuolella kiemurtelee käärme.

Näiden päälle tulee kaunolla kirjoitettu kirje, jossa ei ole tekstin lisäksi muuta. Kirje alkaa sanoilla "Dearest Hannah, the journey thus far...". Laita kaikkein päällimmäiseksi nykyaikainen, valkoiselle paperille tulostettu kirje, joka alkaa sanoilla "Greetings, I have recently reviewed...".

Näiden lisäksi kuoreen tulee kankainen kartta ja valkoisista helmistä ja hopeisesta rististä koostuva rukousnauha. Taittele kankainen kartta ja laita se papereiden väliin, näin se on helpompi sujauttaa kuoreen.


1. kirjekuori - Jan 14 2020

Tähän kuoreen tulee yhteensä kuusi vanhan näköistä paperia. Kerää tähän paperit, joihin on piirretty kristalleja, perhosia, kasveja, kellotaulu ja kartta. Näiden päälle tulee kaunolla kirjoitettu kirje, jonka reunaan on piirretty hieroglypheja. Laita kaikkein päällimmäiseksi nykyaikainen, valkoiselle paperille tulostettu kirje, joka alkaa sanoilla "Greetings, my name is Jules Redmond...".

Kuoreen tulee myös "Pocket companion of medicinal plants"-vihkonen, sekä punainen ketjussa roikkuva amuletti. Sujauta kuoreen lopuksi kolme suorakaiteen muotoista kirkasta levyä, kaksi ympyrän muotoista sinertävänvihreää ratasta ja yksi isompi saman värinen ratasrinkula.


Laatikon pakkaaminen

Laita laatikon pohjalle uusi avaamaton täyttöpakkaus, jos olet hankkinut ylimääräisen. Aseta kuoret tämän jälkeen laatikkoon siten, että alimmaiseksi tulee kuori nro 3 ja sen päälle kuori nro 4. Näin siksi, ettei kuori nro 4 jää huomaamatta. Seuraavaksi laatikkoon tulee kuori nro 2 ja sen päälle kuori nro 1.

Päällimmäiseksi tulee The Emerald Flame -lehtinen, jossa lukee "Instructions". Kannen sulkemisen jälkeen peli on nyt valmis seuraavaa pelaajaa varten.