Ohjeet PostCuriousin The Light in the Mist -pakopelin resetointiin

Tältä sivulta löydät The Light in the Mist -kotipakopelin resetointiohjeet.

VAROITUS: Jos et ole pelannut kyseistä peliä vielä itse, älä jatka lukemista tämän pidemmälle. Ohjeet saattavat paljastaa pelin yllätyksiä!

Nämä ohjeet on tarkoitettu pelikokemuksen jälkeiseen hetkeen, kun peli halutaan palauttaa takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa. Lue ne vasta kun olet pelannut pelin kokonaan läpi.

Löydät ohjeet sivun lopusta:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

PostCuriousin The Light in the Mist -kotipakopelin resetointi

The Light in the Mist on yksinkertainen resetoitava, kunhan muistiinpanot on tehty erilliselle paperille.

Tarot-kortit - Laita tarot-kortit takaisin koteloonsa ja kotelo takaisin laatikkoon. Kortit saavat olla sekaisin, niiden järjestyksellä ei ole merkitystä. Seuraava pelaaja erottaa Major ja Minor-kortit toisistaan kyllä.

Reppu - Tarot-pakan päälle tulee reppu. Avaa repun sisällä ollut värikäs origamipaperi, taita se kerran puoliksi ja laita takaisin reppuun. Edellisen pelin taitokset origamipaperissa eivät vaikuta paperin uudelleentaitteluun. Jos reppu ei pysy enää kiinni entisillä liimauksillaan, voit sulkea sen pienellä teipinpalalla. Jos sekä reppu, että origamipaperi alkavat olla hajoamispisteessä, vaihda koko reppu. Pelin mukana tulee alunperin kaksi reppua.

Ohjevihko - Tarot-pakan ja repun päälle tulee lopuksi tarot-korttien ohjevihko niin, että mökki on ensimmäinen asia minkä kannen avattuaan näkee. Nyt voit sulkea kannen ja peli on valmis seuraavalle pelaajalle.