Ohjeet PostCuriousin Threads of Fate -pakopelin resetointiin

Tältä sivulta löydät Threads of Fate -kotipakopelin resetointiohjeet. Tarvitset resetointiin joko alkuperäisen pelin mukana tulevan resetointipakkauksen tai tulostimen.

VAROITUS: Jos et ole pelannut kyseistä peliä vielä itse, älä jatka lukemista tämän pidemmälle. Ohjeet saattavat paljastaa pelin yllätyksiä!

Nämä ohjeet on tarkoitettu pelikokemuksen jälkeiseen hetkeen, kun peli halutaan palauttaa takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa. Lue ne vasta kun olet pelannut pelin kokonaan läpi.

Löydät ohjeet sivun lopusta:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

PostCuriousin Threads of Fate -kotipakopelin resetointi

Kun laitat papereita takaisin omiin kirjekuoriinsa, muista tarkistaa, että niissä ei ole edellisen pelin aikana tehtyjä merkintöjä tai taitoksia. Taiteltujen papereiden kanssa voit vaihtoehtoisesti tehdä niin, että taittelet niitä useammasta kohdasta lisää. Silloin myös seuraava pelaaja saa keksiä taittelutehtävän ratkaisun itse.

Jos sinulla ei ole enää käytössäsi pelin mukana tulevaa Refill Kittiä, voit tulostaa sen sisällön PostCuriousin sivuilta. Pelin mukana tulevassa ohjelehtisessä on QR-koodi, jolla pääset Refill Kit File -sivulle. Download-linkistä saat nipun tulostettavia pdf-tiedostoja, joiden avulla saat palautettua Threads of Faten takaisin pelikuntoon.


6. kirjekuori - June 20 2017

Pinoa Exhibit 1-6 paperit niin, että kuudes on alimmaisena ja ykkönen päällimmäisenä. Jos Exhibit 1 on leikattu ja taiteltu, tee taiteltuun paperiin lisää taitoksia ja laita irti leikattu osa klemmarilla siihen kiinni. Laita päällimmäiseksi kirje Annikalta, joka alkaa sanoilla "To Dr. Woning's friend: Thank you..." ja Gutenbergin kirjaston kirjastokortti.

Tarkista, että puisessa laatikossa on kääröt oikeilla puolilla. Sille puolelle, jossa käärme syö häntäänsä, tulee käärö joka alkaa sanoilla "You fulfill...". Käärö, joka alkaa sanoilla "The earth..." tulee sen käärmeen alle, joka ei syö häntäänsä. Muista kannen sulkemisen jälkeen pyöritellä puiset numeronapit sekalaisiin numeroihin.


5. kirjekuori - June 19 2017

Valkoisen kuoren sisään tulee kirje Mikhailta, joka alkaa sanoilla "Hello, I understand..."


4. kirjekuori - June 9 2017

Vihreän kuoren sisään tulee kirje Roselta, joka alkaa sanoilla "My friend..."


3. kirjekuori - May 13 2017

Tähän kuoreen tulee paperi, johon on piirretty puu ja joka alkaa sanoilla "10 min stream of...", sekä Patient Record -kaavake. Laita päällimmäiseksi kirje Mikhailta, joka alkaa sanoilla "It is with shock..."

Kuoreen tulee myös pilleripurkki, avainnippu ja pyöreä tähtikartta. Purkissa on kolme pilleriä ja niiden jokaisen sisällä rullattu lappu, joka on kirjoitettu pillerin värisellä fontilla. Avainrenkaassa tulee olla kolme avainta ja kolme avaimenperää. Tähtikatan läpinäkyvä osa tulee olla niin päin, että siihen kirjoitetut nimet on luettavissa oikein päin ja itse tähtikuviot ovat peilikuvia alla olevista kuvioista.

Vihreän käärmekuvioidun kirjekuoren sisään tulee yhteensä seitsemän asiaa. Kaksi kappaletta rituaalimuistiinpanoja, jotka alkavat sanoilla "I had a revelation..." ja "Here is my attempt...", kaksi paperia joissa on kummassakin kolme kiemuraista eläinpiirrosta ja yksi kalenterisivu jossa lukee "November 2016". Näiden lisäksi kuoreen tulee läpikuultava "North end of lake Vättern"-lappu ja puinen symboliamuletti.


2. kirjekuori - April 5 2017

Tähän kuoreen tulee riimukivistä kertova lehtijuttu, joka on otsikoitu "A New Old Mystery" ja läpinäkyvä kortti, joka alkaa sanoilla "The great Yggdrassil..." Laita näiden päälle kirje Mikhailta, joka alkaa sanoilla "Hello, thank you again..."

Kuoreen tulee myös vaaleanpunaisilla sydämillä koristeltu kirjekuori. Sen sisään tulee sydänkortti, joka alkaa sanoilla "Andres, dear...", sekä viisi terälehteä. Harmaaseen kirjekuoreen, jossa lukee "Viking History", tulee yhteensä kahdeksan pohjapiirroksen osaa.


1. kirjekuori - March 4 2017

Kuoreen tulee kirje Annikalta, joka alkaa sanoilla "Dr. Woning, this morning..." ja kirje Mikhailta, joka alkaa sanoilla "To whom it may consern..."

Lisäksi kuoreen tulee Rosen päiväkirja, jonka ensimmäinen merkintä alkaa sanoilla "Last night I had...", paperi johon on piirretty kahdeksan ympyrää ja niiden sisään kirjaimia, sekä Euroopan kartta. Jos kartassa on valmiiksi enemmän kuin kaksi taitosta, tee siihen muutama taitos lisää satunnaisiin kohtiin. Näiden lisäksi kuoreen tulee Beasly-käyntikortti ja musta pieni kirjekuori, jonka sisään tulee viisi valkoista korttia, joissa on koloja ja kirjaimia.


Laatikon pakkaaminen

Jos olet onnistunut pelaamaan pelin käyttämättä pelin mukana tullutta refill kit -resetointipakkausta, laita se ensimmäisenä laatikon pohjalle. Laita tämän jälkeen kirjekuoret laatikkoon vanhimmasta uusimpaan, eli samassa järjestyksessä kun ne on tässä ohjeessa käyty läpi. Päällimmäiseksi tulee siis kuori, jonka leimassa lukee March 4 ja tämän päälle tulee taitettu ohjelappu, jossa lukee "Instructions".

Kannen sulkemisen jälkeen peli on taas valmis seuraavaa pelaajaa varten.