Ohjeet The Curious Elevator of Mr. Hincks -pakopelin resetointiin

Tältä sivulta löydät The Curious Elevator of Mr. Hincks -pakolautapelin resetointiohjeet.

VAROITUS: Jos et ole pelannut kyseistä peliä vielä itse, älä jatka lukemista tämän pidemmälle. Ohjeet saattavat paljastaa pelin yllätyksiä!

Nämä ohjeet on tarkoitettu pelikokemuksen jälkeiseen hetkeen, kun peli halutaan palauttaa takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa. Lue ne vasta kun olet pelannut pelin kokonaan läpi.

Löydät ohjeet sivun lopusta:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bluefish Gamesin The Curious Elevator of Mr. Hincks -kotipakopelin resetointi

The Curious Elevator of Mr. Hincks on yksinkertainen resetoitava. Vihjeiden laatikkoonpalautusjärjestyksellä ei ole erityistä merkitystä, kunhan hissin tervetuloaopus, eli Welcome Guide on lopulta päällimmäisenä.

The Hincks Gazette ja Welcome to the neighborhood-lappu sujahtavat omaan ruskeaan kirjekuoreensa. Kuorta ei tarvitse välttämättä edes sulkea uudelleen. Värikkäät avaimet voi laittaa takaisin omaan sinetillä suljettuun kuoreensa. Sinetti saattaa vaatia pienen tipan liimaa pysyäkseen kiinni.

Eniten resetointivaivaa tuottaa mustavalkoinen, pukuun sonnustautuneella seepralla kuvitettu DECEMBER-taulukko, joka kuuluu yhteen pukuleijonalla kuvitetun TO DO -listan kanssa. Pelin aikana DECEMBERistä on tullut hieman ryppyisempi ja vihjepaperit näyttävät nyt keskenään erilaiselta.

Suosittelemme tekemään saman kostean toimenpiteen myös TO DO -listaukselle, jotta paperin ulkonäkö vastaa DECEMBER-vihjettä. Kun molemmat on kasteltu, kuivattu ja prässätty talouspaperin tai pyyhkeen välissä, laita TO DO -listaus DECEMBERin päälle ja kieritä ne rullalle.

Nyt molemmat vihjeet ovat jälleen pelikunnossa, vaikka eivät täysin alkuperäisessä olomuodossaan olekaan. Asettele käärö laatikon pohjalle sopivaan kohtaan, jotta se ei painu kasaan muiden vihjeiden alle.

Jos DECEMBER-vihje alkaa näyttää siltä, että se ei kestä enää uutta pelikierrosta, löytyy pelilaatikosta erillisestä kirjekuoresta pari korvaavaa kappaletta alkuperäisen tilalle. TO DO -vihjeelle riittää kopion ottaminen kopiokoneella, jos sen haluaa uusia samalla rypyttömäksi versioksi. Muista tarkistaa kopioinnin jälkeen kestääkö kyseisen tulostimen muste kastelua.

Jos epäilet, että seuraava pelin käsiinsä saava ei käy lukemassa resetointiohjeita täältä, avaa varakappaleet sisältävä kirjekuori ja laita mukaan lappu, jossa lukee nämä samat ohjeet tai kirjoita lappuun tälle sivulle ohjaava linkki.